Solicita ACUM o Evaluare Wellness Gratuita inainte sa incepi diverse diete de slabit sau cure de slabire.

Stim oare daca obiceiurile noastre de viata si alimentatie, diversele diete de slabit, cure de slabire sau multiplele retete de slabire,  sunt cele corecte si mai ales, ce avem de facut pentru ca sanatatea noastra sa nu fie amenintata?

Diete

 

Cati dintre noi se duc la un control medical periodic sau ajungem acolo doar cand corpul nostru trage deja semnale de alarma?

Urmam diverse diete si cure de slabire. Nu este oare infinit mai bine sa prevenim decat sa suferim ulterior?

Iar ca sa prevenim nu este oare extrem de important sa avem din timp informatiile necesare ?

Stiati ca patologiile cel mai frecvent asociate cu supraponderabilitatea si obezitatea sunt: boli de inima, hipertensiune arteriala, colesterol, diabet, anumite tipuri de cancer, osteoartrita si afectiuni ale vezicii biliare?

Stiati ca 75% din problemele de sanatate au legatura directa cu modul incorect de alimentatie, diferite diete, cure de slabire si cu surplusul de greutate?

V-ar interesa sa stiti care este procentul de grasimi al corpului dvs. astfel incat intr-o eventuala situatie de risc, fara diete si diverse cure de slabire sa puteti lua masurile necesare de corectie in timp util?

Stiti care este rata metabolica in repaus a corpului dvs - cate calorii ardeti in stare de repaos - astfel incat sa puteti fii in cunostinta de cauza si sa nu depasiti in alimentatia zilnica acest nivel, pentru ca ulterior sa nu cautati diverse diete si cure de slabire ?

Stiati ca proteinele sunt indispensabile pentru functionarea normala a organismului, dar ca excesul este la fel de daunator ca si deficitul?

Sa urmati diete oare diete si cure de slabire cu proteine?

 

 

 

Cura de slabire

 Ati dori in aceste conditii sa stiti care este cantitatea zilnica personalizata de proteine, pe care ar trebui sa o consumati in diversele cure de slabire?

Stiati ca 5 din 10 romani tin diete si diferite cure de slabire ei suferind de probleme de nutritie si surplus de greutate, iar fiecare kilogram peste greutatea normala creste riscul de aparitie si agravare a unor probleme de sanatate?

Doriti in aceste conditii sa stiti care este indicele masa / corp (BMI - body mass index) al dvs si daca va situati din acest punct de vedere in zona de risc sau nu?