Buna ziua.

Suntem Cornelia si Marian Iancu, consultantii dumneavoastra de nutritie si experti in controlul greutatii corporale in cadrul companiei Herbalife, de 17 ani.

Am creat acest site din dorinta de a  va ajuta. Daca v-ati saturat de diete si cure de slabire credeti-ne ca problema dvs cu surplusul de greutate are o rezolvare iar viata dvs de pana acum cu diete peste diete si cure peste cure, poate arata si altfel. Indiferent ce  doriti: sa slabiti, sa fiti mai sanatos, sau sa aveti o greutate optima, totul este posibil cu noi si cu Herbalife. Fara diete sau un regim de slabire special.

 " Cunosc care este starea dvs actuala pentru ca o am alaturi de mine pe sotia mea care toata viata a incercat cure de slabire, mai putin Herbalife. Viata ei era compusa din diete si cure de slabire dimineata, diete si cure de slabire la pranz, diete...

Cand a ajuns acasa cu o punga de produse Herbalife in urma cu 17 ani, ghiciti cine a fost singura persoana care i-a spus Corneliei ca nu va slabi cu Herbalife? Ca nu va avea nici un rezultat, la fel ca toate celelelate diete, cure de slabire "minune" de pana atunci. Cred ca diete era al doilea nume al sotiei mele.

M-am inselat. Sotia mea Cornelia a slabit 25 de kg cu Herbalife, in 6 luni (click aici). Surpriza noastra a fost foarte mare atunci. " Capsula de slabit " Herbalife functiona, fara a necesita cure de slabire speciale. Si culmea... mancand absolut normal.

 Atractia mea fata de acest domeniu: nutritie, slabire fara diete, alimentatie, a fost foarte mare. Am inceput afacerea Herbalife devenind consultant iar dupa un master, chiar expert Herbalife. Ulterior pasiunea s-a extins si asupra sotiei mele care deja iubea produsele Herbalife. Este extraordinar sa-i ajuti pe altii sa castige sanatate. Fara sa se chinuie cu diverse cure de slabire si diete care le pot afecta negativ sanatatea.

Desi inainte mancam 4 paini pe zi in afara de mancare, niciodata nu reusam sa ma ingras. La 1.90m aveam 80kg. Cu produsele Herbalife am reusit sa ma ingras 9 kg si mi-am rezolvat o problema cu tenul pe care o aveam de 8 ani.

Dupa multiple diete si cure de slabire Soacra mea Aurelia a obtinut un rezultat de slabire excelent. Cu Herbalife are un rezultat de slabire de 42 kg in 9 luni, iar starea ei de sanatate la 57 de ani s-a imbunatatit simtitor.

Treptat totul s-a transformat pentru noi intr-o misiune alaturi de Herbalife. Misiunea de a contribui atat cat putem in imbunatatirea calitatii vietii si sanatatii celorlalti, fara diete, cure de slabire, retete de slabire spectaculoase. Aratandu-le lumea Herbalife si invatand pur si simplu oamenii sa se alimenteze corect.

Dupa o sarcina si o nastere, Cornelia a avut un al 2-lea rezultat de slabire de - 26kg cu Herbalife... click aici

In acest site veti vedea rezultatele de slabire cu Herbalife, ale rudelor noastre, clientilor nostri si nu in ultimul rand a unei mici parti dintre consultantii Herbalife pe care ii instruim in aceasta minunata afacere. Toate acestea, repet, fara diete si cure de slabire sofisticate. Pentru ca Herbalife nu este o dieta. Herbalife este un nou stil de viata.

Nu este un site superprofesionist din punct de vedere al graficii si realizarii, insa noi consideram ca cele mai importante sunt rezultatele de slabire care se pot obtine consumand aceste minunate produse de nutritie, promovate de Herbalife.

Ne intalnim de mai multe ori cu un ambalaj frumos iar continutul lasa de dorit. Incepem diverse cure de slabire si diete la care fara sa ne dorim incepem sa adaugam probleme de sanatate. Noi preferam sa va aratam o parte din rezultatele noastre de slabire, controlul greutatii si sanatate cu Herbalife, decat sa vorbim 30 de minute.

In acesti 17 ani cu Herbalife, sunt peste 850 de persoane dragi pe care le-am ajutat sa slabeasca, sa-si controleze greutatea si sa se mentina, datorita experientei noastre obtinuta la peste 50 de conferinte internationale si masterate de nutritie oferite de Herbalife.

Daca v-ati saturat de diete si multiplele cure de slabire pe care le-ati incercat pana acum, ati ajuns pe site-ul de care aveati nevoie. Vom fi si noi si Dvs. bucurosi ca ne-am intalnit. Bun venit in lumea Herbalife.''

 

Nu vrem sa folosim cuvinte mari, dar CHIAR VA PUTEM AJUTA sa slabiti cu Herbalife, DACA ASTA VA DORITI.

Avem posibilitatea de a va pune in legatura cu oricare persoana cu rezultat de slabire din site-ul nostru.

 

ACUM AVETI POSIBILITATEA SA REZOLVATI PROBLEMA SCADERII IN GREUTATE, PENTRU TOTDEAUNA. FARA DIETE. FARA CURE DE SLABIRE.

DOAR CU HERBALIFE SI CU EXPERIENTA NOASTRA DE 17 ANI. 

 

CONTACTATI-NE ACUM!

 

VETI SIMTI DIFERENTA IN MAXIM 3 ZILE!

DACA NU, PRIMITI IMEDIAT BANII INAPOI.

                                                                                                             Distribuitorii dvs. Independententi Herbalife

                                                                                                                 Cornelia si Marian Iancu   

                                       Cornelia & Marian Iancu Herbalife 

NU VA CEREM SA AVETI INCREDERE IN NOI,

CI DOAR SA TESTATI PROFESIONALISMUL NOSTRU.

 

Maxima Lunii

„Cea mai eficienta modalitate de a-ti prezice viitorul este SA TI-L CREEZI."

                                                                                         Brian Tracy


www.herbalife.ro I www.herbalifecontrolulgreutatii.ro I www.herbalifestiinta.ro I www.herbalifesportsifitness.ro I www.herbalife.com   www.herbalifeingrijirepersonala.ro I www.herbalifesports.com


Sotia mea -26kg cu Herbalife

Rezultate Herbalife

Herbalife AmSlabit.ro

 

Herbalife - Ingrasare
Herbalife Slabire
Herbalife - Slabire
Herbalife - Slabire
Herbalife & C. Ronaldo

herbalifesports.jpg