Acum Pentru TINE
Herbalife - Slabire
Inscrie-te la Newsletter

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ gratuit prin posta sau email !

Nume*
Email*
Data nasterii   
Adresa completa si telefon*

*email-ul si adresa ta vor fi folosite doar pentru a trimite informatiile solicitate.

Alimenteaza-te corect pentru a te simti bine si pentru a-ti controla greutatea

Mesajul acestui site este ca surplusul de greutate poate fi invins definitiv, foarte usor, in permanenta asistat si cu urmari extrem de benefice pentru starea generala de sanatate.

Ultimele statistici ale Asociatiei Romane de Endocrinologie arata ca 25% dintre romani sunt obezi si 64% sunt supraponderali.

Studiile arata ca 75% din problemele de sanatate au legatura directa cu modul de alimentatie si cu surplusul de greutate, fiecare kilogram peste greutatea normala crescand riscul de aparitie si agravare a unor probleme de sanatate.

In acelasi timp, reducerea cu doar 10% a greutatii scade mortalitatea totala cu mai mult de 20% si mortalitatea din cauza cancerului asociat cu obezitatea cu mai mult de 40% !

Nu fiti si dumneavoastra parte a acestei statistici, pentru ca sanatatea pana la urma este bunul cel mai de pret pe care il avem !

Fiecare dintre noi am auzit de cure de slabire magice (dieta cu supa de varza, picaturi miraculoase, infometare, etc) sau am incercat asemenea cure de slabire fara un rezultat spectaculos sau cu recuperarea ulterioara a surplusului de greutate. Curele de slabire traditionale presupun fara exceptie diminuarea aportului nutritiv si caloric, fapt care in majoritatea acestor cure de slabire agreseaza organismul. Oricum alimentele moderne sunt deficitare din punct de vedere nutritiv, daca se si diminueaza cantitativ atunci organismul va primi cu atat mai putin ce are cu adevarat nevoie. Solutia este nutritia celulara echilibrata cu aport caloric redus si care sa a ofere in schimb organismului necesarul de minerale, vitamine, nutrienti, substante biologic active. Prin acest fapt se deosebesc programele si produsele Herbalife de acele cure de slabire clasice si ineficiente.

Eu am determinarea, instruirea necesara si dorinta de a va fi alaturi pana la obtinerea rezultatului dorit !

Produsele noastre sunt de multi ani cele mai bune din lume, programele sunt personalizate nevoilor fiecarui organism in parte si au ca rezultat o rata de slabire lunara GARANTATA de minim 3-5 kg !

Depinde numai de dumneavoastra cat de mult va doriti si mai ales, cat de mult va pretuiti sanatatea !

 

 

Cure de slabire 

Fara diete si cure de slabire "minune". Totul printr-o nutritie optima. Acestea sunt Produsele Herbalife.

 

Programul Herbalife - ShapeWorks

Programul de slabire Herbalife - ShapeWorks va ajuta sa pierdeti surplusul de kilograme si centimetri in timp ce asigurati organismului dumneavoastra toate substantele nutritive necesare, fara diete sau restrictiile din alte cure de slabire . Programul Herbalife avansat reprezinta o alternativa eficienta a dietelor la moda , oferind o alimentatie echilibrata care va ajuta sa obtineti o forma fizica extraordinara . In programul de slabire centimetrii si kilogramele incep sa se topeasca pierzandu-se in medie 3-5 kg/luna !

Slabeste Acum!

Procesul de slabire are multe avantaje imediate , cum ar fi: mai putine dureri musculare si articulare, o respiratie mai usoara, un somn mai bun, mai multa energie si o stare de bine accentuata! Dar cel mai important, cand slabesti oferind corpului vitaminizarea de care el are nevoie pe tot parcursul unei zile, este ca pierzi din grasimile de depozit si nu din tesuturile fara grasimi cum sunt muschii. Aceasta inseamna ca este mai putin probabil sa te ingrasi din nou.

In aceeasi masura, scaderea in greutate reduce semnificativ riscurile asociate kilogramelor in plus, crescand speranta de viata! 

 

 

Cura de slabireSlabire

Doar cu Herbalife, cand vorbesti de slabire poti folosi si cuvintele reusita si excelenta.

 

Pentru a te putea ajuta, Contacteaza-ma 

Succes! 

 

                  

 

 

Bogdan Niculescu a slabit 21 kg