Cum să slăbești cu blocarea poftei de mâncare
Mulți oameni folosesc inhibitori ai poftei de mâncare pentru a se simți mulțumiți după ce au mâncat porții mai mici. Este important să rețineți că pierderea în greutate este un proces și că consecvența este cheia succesului. Evitați dieta fad și suprimatoarele nesigure ale poftei de mâncare pentru rezultate de lungă durată. Încercați să adăugați alimente bogate în fibre la mese și condimente pentru a stimula metabolismul.

Ce este un suprimant apetitului?
Dacă exercițiile fizice și o dietă sănătoasă nu sunt suficiente pentru a-ți atinge obiectivele de slăbire, atunci un medicament poate fi răspunsul. Suprimarea poftei de mâncare, care sunt medicamente prescrise, vizează creierul și îl păcălesc să creadă că nu ți-e foame. Acest lucru duce la un aport alimentar mai mic, ceea ce duce la pierderea în greutate. Medicamentele vin sub formă de pastile, injecții și suplimente, toate acestea putând susține călătoria dvs. de pierdere în greutate.

Nu toată lumea va beneficia de suprimarea poftei de mâncare. Unele persoane pot prezenta reacții adverse, cum ar fi furnicături în mâini și picioare sau amețeli. Alții pot prezenta insomnie, constipație și dureri de cap. Din acest motiv, este important să vă consultați cu un medic înainte de a începe medicamentele pentru suprimarea poftei de mâncare.

Indiferent dacă aveți nevoie de un suprimant apetitului pentru pierderea în greutate sau sunteți doar interesat să reduceți pofta de mâncare, există mai multe opțiuni naturale disponibile pentru dvs. Unele dintre cele mai populare suprimatoare naturale ale poftei de mâncare includ schinduf, extract de ceai verde și yerba mate. Fiecare dintre aceste remedii pe bază de plante funcționează într-un mod diferit pentru a reduce apetitul.

Schinduful, o plantă asemănătoare trifoiului originară din regiunea mediteraneană, acționează pentru a suprima foamea prin încetinirea absorbției zahărului și îmbunătățirea nivelului de insulină din organism. De asemenea, este cunoscut că îmbunătățește starea de spirit și stimulează energia, făcându-l o alegere excelentă pentru cei care încearcă să-și sporească activitatea fizică. Extractul de ceai verde este un alt suprimant natural al poftei de mâncare care funcționează pentru a preveni supraalimentarea și pentru a stimula metabolismul. De asemenea, conține cofeină, care este un stimulent natural și vă poate ajuta să slăbiți prin creșterea concentrației mentale și a energiei.

Yerba mate, care se găsește în mod natural, funcționează pentru a crește sațietatea prin încetinirea digestiei. De asemenea, este cunoscut pentru creșterea nivelului de energie și pentru promovarea arderii grăsimilor.

Medicii pot prescrie medicamente pentru suprimarea poftei de mâncare, cum ar fi liraglutida sau fentermina, pentru a trata obezitatea. De obicei, sunt prescrise pentru utilizare pe termen scurt pentru a reduce pofta de mâncare și pentru a promova pierderea în greutate, atunci când sunt combinate cu o dietă echilibrată și exerciții fizice intense.

Suprimatoarele naturale ale poftei de mâncare vă pot ajuta să mâncați mai puțin și să vă simțiți mai sătul, ajutându-vă să vă atingeți mai ușor obiectivele de scădere în greutate. Este important să rețineți că acestea sunt eficiente doar dacă mențineți o dietă sănătoasă și o rutină de exerciții fizice.

Cum funcționează un suprimant apetitului?
Un supresor pentru pofta de mancare actioneaza prin blocarea recaptarii de substante chimice precum serotonina si norepinefrina. Aceste substanțe chimice sunt responsabile în crearea senzației de sațietate pe care o simți după ce ai mâncat o masă copioasă. Ele vă pot ajuta să slăbiți prin reducerea foametei și a apetitului.

Multe dintre aceste suprimatoare a poftei de mâncare se bazează pe ingrediente naturale și sunt disponibile fără rețetă. Administrația pentru Alimente și Medicamente nu reglementează aceste suplimente ca și medicamentele, așa că pot fi ineficiente sau chiar periculoase. Alegeți întotdeauna un suprimant natural al apetitului care a fost testat de o terță parte pentru siguranță și eficacitate.

Suplimentele fără prescripție medicală care pretind că suprimă pofta de mâncare se bazează adesea pe aminoacizi, extracte din plante sau stimulente. Multe dintre aceste suplimente conțin cofeină care poate provoca insomnie sau o creștere a ritmului cardiac. Este important să le folosiți numai împreună cu o alimentație sănătoasă și o rutină de exerciții fizice.

Suprimarea apetitului pe bază de rețetă, cum ar fi fentermina și liraglutida, sunt, de asemenea, disponibile pe bază de rețetă și funcționează pentru a bloca grelina, hormonul care stimulează foamea. De obicei, sunt prescrise pentru perioade scurte de timp și pot provoca reacții adverse, cum ar fi uscăciunea gurii, insomnie și hipertensiune arterială. Aceste pastile trebuie luate numai sub supravegherea unui medic. Ele nu ar trebui să fie luate de persoane cu anumite afecțiuni medicale sau utilizate pe termen lung.

Să te bazezi exclusiv pe supresoarele poftei de mâncare pentru a obține o pierdere semnificativă în greutate poate fi dificil și ineficient, mai ales dacă nu abordezi alți factori ai stilului de viață. Combinarea unui suprimant a poftei de mâncare prescris cu exerciții fizice și alimente hrănitoare vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de pierdere în greutate mai rapid și în siguranță.

Ai nevoie de puțin ajutor pentru a-ți suprima pofta de mâncare și pentru a scăpa de acele foame enervante care interferează cu eforturile tale de slăbire? Contactați clinicile de slăbire și wellness din Chicago pentru a afla cum medicamentele noastre pentru suprimarea apetitului, aprobate de FDA, vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele de scădere în greutate. Echipa noastră este pregătită să vă ajute în călătoria către o persoană mai sănătoasă și mai fericită.

Sunt sigure suprimatoarele apetitului?
FDA nu a aprobat niciun suprimant al poftei de mâncare care este disponibil fără prescripție medicală. Unele naturale produsele pot pretinde că suprimă foamea sau reduc pofta. Este important de știut că aceste suplimente nu sunt un înlocuitor pentru alimentația sănătoasă și activitatea fizică. Consumul de porții mari de alimente nesănătoase va avea în continuare un impact negativ asupra sănătății tale și asupra obiectivelor de scădere în greutate, chiar dacă iei un inhibitor al poftei de mâncare.

În general, nu este recomandat să utilizați supresoare poftei de mâncare înainte de a vă consulta medicul. Medicul dumneavoastră vă va revizui istoricul medical și medicamentele curente și va determina dacă supresoarele poftei de mâncare sunt sigure pentru dumneavoastră.

Majoritatea pastilelor pentru suprimarea poftei de mâncare conțin stimulente care pot provoca efecte secundare, cum ar fi insomnie și dureri de cap. De asemenea, pot crește ritmul cardiac și tensiunea arterială. Aceste reacții adverse sunt periculoase pentru persoanele cu boli de inimă sau hipertensiune. În plus, unele suprimatoare ale poftei de mâncare au fost legate de cancerul tiroidian în studiile pe animale.

Cele mai bune suprimatoare de poftă de mâncare vă vor ajuta să mâncați mai puțin, reducând în același timp pofta de alimente cu zahăr și grase. De asemenea, vă vor crește metabolismul și vă vor ajuta să ardeți mai multe calorii pe parcursul zilei. Cu toate acestea, este important de remarcat faptul că supresoarele poftei de mâncare nu vizează alimentația emoțională sau comportamentul lipsit de minte, care sunt cauze comune ale supraalimentării.

Mulți oameni se luptă cu pierderea în greutate, iar unii se îndreaptă către supresoarele poftei de mâncare pentru a ajuta. Indiferent dacă se eliberează fără prescripție medicală sau pe bază de rețetă, aceste suplimente vă pot face mai ușor să respectați planul dumneavoastră de dietă. Există și alte modalități de a vă atinge obiectivele de pierdere în greutate, inclusiv colaborarea cu un nutriționist sau un dietetician înregistrat (RD sau RDN), care are o specialitate în obezitate și controlul greutății.

RD sau RDN vă va evalua nevoile și vă va recomanda cele mai bune alimente și suplimente care vă vor ajuta să vă atingeți greutatea dorită. Ele vă pot ajuta, de asemenea, să gestionați orice afecțiuni subiacente care ar putea contribui la problemele dvs. de greutate, cum ar fi tulburările tiroidiene sau autoimune. De asemenea, vă pot ajuta să învățați cum să mâncați cu atenție și să integrați exercițiile în viața de zi cu zi. Dacă decideți să utilizați un inhibitor al poftei de mâncare, asigurați-vă că urmați instrucțiunile de pe etichetă.

Sunt eficiente sau nu supresoarele apetitului?
Există multe pastile pentru suprimarea poftei de mâncare pe piață care pretind că sunt eficiente în a ajuta la pierderea în greutate. Cu toate acestea, este important să ne amintim că acestea nu sunt pastile magice și ar trebui utilizate împreună cu o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate. Aceste pastile ar trebui evitate de femeile însărcinate sau care alăptează și de copii, deoarece pot provoca complicații grave de sănătate.

Este important să cercetezi temeinic ingredientele oricărui inhibitor al poftei de mâncare pe care îl cumperi, fie că este vorba de pastile, injecții sau suplimente. Unele medicamente pentru suprimarea poftei de mâncare din plante pot fi mai sigure decât altele. Cu toate acestea, este totuși înțelept să consultați un profesionist din domeniul sănătății înainte de a lua orice supliment nou. Unele dintre aceste suprimatoare a apetitului pe bază de plante includ extract de ceai verde, caralluma fimbriata, schinduf și șofran. Toate acestea sunt cunoscute pentru a reduce foamea și pofta de mâncare, prin blocarea producției de grelină. Acest hormon semnalează creierului să mănânce alimente. De asemenea, pot crește nivelul de leptine, hormonul care spune creierului că ești plin, rezultând un aport caloric mai mic.

Medicamentele pentru suprimarea poftei de mâncare sunt prescrise de obicei de un medic și pot fi utile persoanelor care se luptă cu obezitatea sau care au comorbidități precum diabetul, hipertensiunea sau colesterolul crescut. Atunci când sunt combinate cu un stil de viață sănătos, cum ar fi un plan alimentar nutritiv și exerciții fizice regulate, supresoarele poftei de mâncare sunt capabile să ducă la o pierdere medie în greutate de 3% până la 9% după 12 luni.

FDA nu reglementează suplimentele de suprimare a apetitului fără prescripție medicală. Ele pot conține substanțe nocive precum toxine și substanțe chimice. Aceste produse sunt adesea vândute la un preț mult mai ieftin decât pastilele pentru suprimarea poftei de mâncare și pot fi achiziționate prin comercianții cu amănuntul online. Aceste supresoare ale poftei de mâncare sunt periculoase și ar trebui să fie luate numai sub îndrumarea unui medic.

Alimentele integrale sunt cele mai bune supresoare naturale ale apetitului. Conțin nutrienți bogati în fibre, proteine, grăsimi sănătoase și carbohidrați complecși. Aceste alimente pot ajuta la creșterea sațietății și vă pot face să vă simțiți plini după ce mâncați porții mai mici. Este important să combinați tehnicile de suprimare a poftei de mâncare împreună cu alte opțiuni de stil de viață sănătos, cum ar fi o dietă echilibrată, regulată, exerciții fizice regulate și gestionarea stresului.

De