Cina sanatoasa pentru pierderea in greutate
Puteți pregăti un smoothie sănătos la micul dejun sau puteți împacheta o salată cu conținut scăzut de calorii pentru prânz, dar cina poate fi dificilă. O masă delicioasă care sprijină pierderea în greutate vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de sănătate.

Aceste rețete de cină ușoare și sănătoase includ proteine slabe, legume bogate în nutrienți și cereale umplute pentru a vă menține mulțumit.

Carne de vită și broccoli
Dacă vrei să slăbești, trebuie să te asiguri că fiecare masă pe care o consumi este plină de nutrienți. Această rețetă de prăjiți include proteine, legume și cereale care vă ajută să vă simțiți mulțumiți, astfel încât să nu mâncați în exces. Broccoli și usturoiul sunt, de asemenea, bogate în vitamina C, care vă stimulează metabolismul și vă ajută să pierdeți grăsimea de pe burtă.

Acest fel de mâncare conține o combinație de pui și legume care oferă o sursă excelentă de proteine, vitamine și minerale. Acest fel de mâncare conține mirodenii și chile slab care vă pot ajuta să vă combateți pofta de alimente cu zahăr. Orezul și fasolea sunt o sursă bună de fibre, care vă vor menține stomacul plin și vă vor ajuta să pierdeți în greutate. Acest fel de mâncare este o opțiune bună dacă sunteți în căutarea unui mod sănătos de a vă satisface pofta de mâncare chinezească.

Acest fel de mâncare este făcut și mai bine de sosul aromat asemănător sosului, care îmbracă buchețele fragede de vită și broccoli crocant. Felul de mâncare conține doar două linguri de ulei, dar este plin de aromă de sos de soia dulce, usturoi, acidulat și picant. Amidonul de porumb din sos îngroașă bulionul, permițându-vă să vă bucurați de acest sos fără a adăuga prea multe calorii în plus.

Aceasta este o cină simplă, sănătoasă, ușor de făcut și care poate fi făcută din timp. Este o alegere perfectă pentru cei care urmăresc aportul de carbohidrați și zahăr, deoarece nu necesită adaos de amidon sau făină. Ardeiul iute folosit în această rețetă este o modalitate excelentă de a adăuga căldură și de a promova pierderea în greutate.

Acest prajit primește un plus de aromă și textură prin adăugarea unui topping crocant. Această rețetă necesită semințe de susan prăjite, dar puteți folosi arahide sau caju. Dacă alegeți să utilizați nuci, asigurați-vă că le luați pe cele nesărate pentru a evita excesul de sodiu în dieta dumneavoastră.

Este rapid și ușor de făcut, dar trebuie să încălziți tigaia înainte de a începe să gătiți. Vrei să prăjești carnea de vită la foc mare, așa că asigură-te că ești gata să o gătești când o pui în tigaie.

Piept de pui cu piper Cayenne
Mâncatul corect vă poate ajuta să vă controlați greutatea și să vă ofere alte beneficii, cum ar fi o digestie îmbunătățită, mai multă energie și o calitate mai bună a somnului. Includeți proteine slabe, cum ar fi puiul sau peștele, precum și legumele bogate în fibre și carbohidrații complecși, cum ar fi orezul brun sau quinoa, în rețetele dvs. de cină sănătoasă. De asemenea, este important să vă asigurați că includeți mirodenii și ierburi, care sunt excelente pentru a vă stimula metabolismul, pentru a reduce foamea și pofta de mâncare și pentru a susține pierderea în greutate.

Aceste rețete de cină ușoare și sănătoase nu sunt doar delicioase, dar vă vor ajuta și să vă atingeți obiectivele de pierdere în greutate. Ele te mențin mulțumit și plin pe tot parcursul nopții, astfel încât să nu fii tentat să mănânci în exces sau să mănânci gustări bogate în calorii. Spune-ți adio salatelor plictisitoare, pieptului de pui fără aromă și farfuriilor fără bucurie cu legume; aceste mese satisfăcătoare, cu conținut scăzut de calorii, sunt pline de arome mari despre care nici nu îți vei da seama că sunt bune pentru tine.

Această rețetă ușoară de pui este plină de aromă datorită puternicului condiment de cayenne, care vă poate crește rata metabolismului și poate arde mai multe calorii. Această cină ușor de făcut poate fi făcută într-o singură tigaie.

Această masă savuroasă vă va satisface pofta de vară sau va da quinoei o nouă întorsătură interesantă. Sosul ușor, cremos, este făcut cu cremă de nucă de cocos, care oferă o aromă bogată, tropicală, fără caloriile și grăsimile suplimentare găsite în sosurile pe bază de lactate. Iar conopida prăjită și brânza feta mărunțită sunt adaosuri de umplutură pentru a vă face să vă simțiți plini și mulțumiți.

Această cină gustoasă este o modalitate bogată în proteine și cu conținut scăzut de calorii de a vă satisface pofta de fructe de mare și legume în doar 30 de minute. De asemenea, puteți înlocui somonul cu tilapia sau orice alt pește pe care îl preferați.

Această cină în tigaie este plină de aromă datorită unei combinații de condimente, ulei de măsline, suc de lămâie și coajă. În plus, toate ingredientele se gătesc într-o singură tigaie, așa că curățarea este ușoară. Veți fi mulțumit toată noaptea deoarece acest fel de mâncare este încărcat cu fibre, proteine slabe și grăsimi sănătoase.

Muschiuță de porc cu sos de ardei roșu
Muschiul de porc este o sursă de proteine slabe, cu conținut scăzut de grăsimi, care este ușor de gătit și se pretează bine la prăjirea la cuptor. Combină-l cu un simplu Romesco pentru a crea o cină impresionantă și care poate fi savurată chiar și în nopțile cele mai aglomerate. Sosul este suficient de dulce pentru a completa carnea de porc, iar topping-ul acidulat de lămâie este finalul perfect. Această masă sănătoasă este aromată și sățioasă. Este perfect pentru cei care încearcă să slăbească sau să își mențină dieta pe drumul cel bun.

Preîncălziți cuptorul la 400 de grade Fahrenheit sau pregătiți un grătar la foc mediu. Într-un mojar, combinați usturoiul, sarea de mare grunjoasă, boabele de piper și 1 lingură de ulei de măsline. Cu pistilul pisează usturoiul până devine omogen. Frecați amestecul

celelalte părți ale cărnii de porc. Pune carnea de porc într-un castron mare și amestecă cu amestecul de usturoi pentru a se îmbrăca uniform. Acoperiți și lăsați la marinat 2 până la 4 ore la frigider.

Se încălzește 1 lingură rămasă. ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Adăugați felii de ardei și gătiți 8 până la 10 minute, întorcându-le din când în când, până se rumenesc bine. Transferați pe un prosop de hârtie pentru a se scurge. Încinge o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-înalt. Întoarceți carnea de porc și rumeniți ambele părți folosind o spatulă. Acest lucru ar trebui să dureze 3 până la 5 minute. Se scoate pe o farfurie si se tine la cald.

Amestecați frecvent și căleți varza de Bruxelles și eșapa în aceeași tigaie la foc mediu până se înmoaie. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 7 minute. Se amestecă oțetul, boia de ardei și cayenne; se asezoneaza cu sare si piper.

Scoateți carnea de porc din marinată și asezonați cu piper și sare. Tăiați sfoara și puneți carnea de porc pe o masă de tăiat. Cu mâna liberă, țineți o lamă de cuțit paralelă cu placa și folosiți-o pentru a tăia cu grijă pe lungime carnea de porc. Deschideți muschiul ca și cum ar fi o carte și aplatizați cu un ciocan de carne până la o grosime de 1/3″. Condimentați ambele părți cu un praf de sare și piper.

Întindeți peste carnea de porc restul de eșalotă, brânză și pătrunjel. Cu marginea lungă îndreptată spre tine, rostogolește muschiul înainte pentru a cuprinde umplutura. Fixați muschiul cu sfoară. Puneți patru noduri peste muschi. Scoateți orice sfoară care rămâne și lăsați-o deoparte. Presărați feliile de lămâie și sosul de ardei deasupra cărnii de porc.

Salată de Kale și Feta
Kale este un superaliment care oferă o gamă largă de beneficii nutriționale. Este încărcat cu antioxidanți și fibre, precum și cu o varietate de nutrienți. Această salată de kale și feta nu este doar gustoasă, dar este și foarte sățioasă. Conține grăsimi sănătoase din brânză feta și avocado, precum și proteine din tofu feta (o spinare pe bază de plante a feta tradițională care folosește cuburi marinate de tofu în loc de lactate). Această salată vă va menține sătul timp de ore întregi, ceea ce vă va împiedica să gustați sau să ajungeți la mâncăruri cu zahăr mai târziu în cursul zilei.

Această salată poate fi savurată ca fel principal sau ca garnitură la masă. Cheia pierderii în greutate este să vă asigurați că mesele sunt echilibrate și conțin o varietate de alimente sănătoase. Andrea Mathis, dietetician înregistrat, spune că mesele ar trebui să includă câte două porții de legume și proteine slabe.

Cheia acestei rețete este adăugarea unei varietăți de toppinguri aromate. Puteți face propria rețetă folosind fructele și legumele preferate sau puteți rămâne la cele enumerate. Dacă nu vă pasă de ridichi, nu ezitați să le înlocuiți cu morcovi sau sfeclă tăiată felii subțiri. De asemenea, puteți adăuga merișoare sau stafide, sau ananas tăiat cubulețe pentru a-i da puțină dulceață.

Pentru a pregăti varza, masați-o cu dressing timp de câteva minute. Apoi amestecați-l cu ingredientele rămase și serviți. Adăugarea de semințe și nuci prăjite oferă salatei un plus de crocant și ajută la echilibrarea fetei acidulate.

Brânza feta este importantă pentru acest fel de mâncare, dar o puteți înlocui cu alte tipuri de feta sau chiar parmezan mărunțit. De asemenea, puteți îmbrăca această salată într-un mod diferit, ca cu acest dressing balsamic de căpșuni.