Corset pentru slabirea burticii
Un corset este un tip de îmbrăcăminte care se prinde în jurul taliei folosind dezosare din oțel sau latex. Îți oferă o silueta de clepsidră de dorit, prin turtirea stomacului și ridicarea bustului.

Unii oameni folosesc corsete sau dresuri pentru talie pentru a pierde în greutate. Antrenamentul taliei nu elimină celulele adipoase și poate fi periculos.

Ameliorarea crampelor menstruale
În timp ce strângerea taliei cu un corset te poate face să arăți mai tonifiată, ajută și la ameliorarea crampelor menstruale. Cadrul corsetului aplică presiune asupra secțiunii mediane, inclusiv asupra mușchilor peritoneali responsabili de contracțiile uterine. S-a demonstrat că această presiune și cantitate reduce sau chiar elimină durerile menstruale.

Antrenamentul taliei este o tendință populară care promite să vă ajute să pierdeți grăsimea de pe burtă și să vă slăbiți silueta. Acest tip de îmbrăcăminte modelată este confecționată din țesătură strânsă care se înfășoară în jurul stomacului. Are adesea oase spiralate din oțel, elemente de fixare cu cârlig și ochi și dispozitive de închidere cu cârlig și ochi. Ideea este să-ți strângi talia, dar unele stiluri merg și mai departe prin sculptarea șoldurilor și ridicarea bustului pentru un aspect de clepsidră. Poate fi purtat sub hainele de zi cu zi și este, de obicei, mai confortabil decât corsetele tradiționale din epoca victoriană cu oase de oțel.

Spre deosebire de dietele la modă și de modurile de fitness care pot oferi doar rezultate temporare de scădere în greutate, antrenamentul taliei necesită o dedicare pe termen lung. Deși poate duce la o siluetă mai subțire, cantitatea pe care o pierdeți va depinde de mărimea corpului și de cantitatea pe care trebuie să o pierdeți.

Femeile care folosesc corsete pentru a-și aplatiza stomacul spun că câștigă încrederea de care au nevoie pentru a-și respecta obiectivele pe termen lung. Acest lucru se datorează faptului că femeile văd rezultate imediate. Aceasta poate fi o mare motivație pentru a-și menține planurile de exerciții și dietă.

Unii profesioniști din domeniul sănătății sunt îngrijorați de faptul că compresia extremă ar putea duce la o schimbare a presiunii asupra organelor interne. Acest lucru poate avea un impact negativ asupra digestiei și poate cauza constrângerea esofagului inferior, ceea ce poate duce la arsuri la stomac. În plus, presiunea constantă poate forța acidul din stomac să revină în esofag, ceea ce poate exacerba arsurile la stomac la persoanele care au deja această afecțiune.

Unele studii au arătat că purtarea unui corset îmbunătățește postura, ceea ce poate ajuta la respirație. Când coloana vertebrală este dreaptă, nervii care curg pe spate sunt capabili să comunice mai eficient cu plămânii. Acest lucru poate fi benefic pentru cei cu astm bronșic, care este adesea declanșat de constricția nervilor spinali cauzată de o postură proastă.

Se concentrează pe talie
Corsetele pot avea un efect de slăbire semipermanent și imediat asupra femeilor care se luptă cu talia. Corsetele sunt strânse cu dezosare de oțel sau latex și oferă o compresie fermă pentru a aplatiza stomacul, dând silueta clasică de clepsidră. Potrivirea strânsă ajută la ridicarea pieptului și la sculptarea acestuia, dând figurii un aspect mai feminin și mai svelt. În plus, corsetul repoziționează grăsimea din jurul abdomenului, astfel încât să nu se acumuleze în aceleași locuri, făcând mai ușor să scapi de greutatea nedorită și să mențină o rată sănătoasă de pierdere în greutate.

Antrenamentul taliei, care implică purtarea unui corset ore în șir în fiecare zi pentru a aplatiza stomacul, se poate simți inconfortabil și poate îngreuna respirația uneori. De asemenea, poate deteriora organele interne în timp, forțându-le în poziții nenaturale sau înghesuindu-le atât de mult încât nu pot funcționa corect. De asemenea, poate provoca constipație, deoarece stomacul nu poate digera alimentele în mod corespunzător din cauza schimbării presiunii.

De asemenea, poate provoca o scădere a poftei de mâncare, deoarece îi face pe oameni să se simtă inconfortabil și supărați în privința consumului de alimente. Acest lucru este adevărat chiar dacă țineți o dietă sănătoasă. Din acest motiv, este important să fii foarte atent atunci când alegi mărimea potrivită pentru antrenorul tău pentru talie. Urmați cu atenție instrucțiunile de mărime și încercați-l pentru prima dată în timp ce stați jos, pentru a vă asigura că nu aveți nicio durere sau disconfort.

Principala problemă cu antrenamentul taliei este că funcționează doar în timp ce porți corsetul. Odată ce îl scoți, corpul tău revine la forma sa naturală. Multe companii susțin că purtarea unui corset pentru perioade lungi de timp va „antrena” burta să pară mai plată pentru totdeauna. Cu toate acestea, nu există nicio dovadă științifică că acest lucru funcționează.

Este posibil să-ți slăbești abdomenul folosind un dispozitiv de tuns talie. Acesta este un mod mai realist de a face acest lucru. Are același efect, dar este mai confortabil. Nu este la fel de strâns ca corsetele și poate fi purtat pe sub haine. Cel mai bine este să cumpărați un antrenor pentru talie pe care îl puteți purta tot timpul pentru a obține beneficii maxime, cum ar fi acest corset pentru antrenament pentru talie Ali Gothic.

Efecte de slăbire
Corsetele sunt cunoscute pentru efectele lor de slăbire, creând o formă frumoasă de clepsidră prin tragerea în talie, netezind stomacul și ridicând bustul. Cu toate acestea, impactul lor nu se limitează doar la talie; un corset poate modela și slăbi întregul trunchi redistribuind grăsimea și remodelând silueta. Corsetele sub bust sunt o opțiune excelentă dacă doriți să vă vizați stomacul. Trage în mijloc, modelând și netezind stomacul pentru un aspect mai plat aspect.

Potrivirea strânsă a unui corset poate face să fie inconfortabil să mănânci, descurajând mâncatul fără minte și încurajându-vă să vă reduceți caloriile. Cu toate acestea, să purtați o haină strânsă și apoi să vă înfometați nu va funcționa; trebuie să faci mișcare și să mănânci o dietă echilibrată pentru a pierde în greutate. Comprimarea corsetului poate provoca, de asemenea, constricția mușchilor respiratori, ceea ce poate duce la dificultăți de respirație, vânătăi și dureri de coaste. Dacă aveți o afecțiune precum sindromul colonului iritabil, un corset strâns o poate agrava, contribuind la presiunea abdominală.

Antrenamentul taliei este o nouă tendință populară care folosește aceleași tehnici ca și corsetele pe care femeile le purtau acum 100 de ani pentru a crea o secțiune mediană mai subțire și mai sculptată. Confecționată din țesătură groasă și dezosare din metal dur, antrenamentul pentru talie este purtat în jurul secțiunii mediane și strâns strâns folosind un sistem de șireturi, cârlige sau Velcro. Scopul este să-l porți frecvent pe o perioadă de câteva luni, modelându-ți corpul într-o talie mai mică.

Deși antrenamentul taliei câștigă popularitate datorită capacității sale aparente de a slăbi rapid stomacul, această practică nu este sigură sau sănătoasă pe termen lung. La fel ca multe modalități de fitness, nu oferă o soluție de durată pentru obezitate și poate provoca de fapt daune pe termen lung abdomenului. Presiunea constantă asupra stomacului poate determina deplasarea organelor în lateral. Acest lucru poate duce la probleme gastro-intestinale și poate face dificilă digerarea corectă a alimentelor.

Combinați antrenamentul taliei cu o dietă care elimină zaharurile adăugate, grăsimile saturate și crește proteinele slabe și fibrele pentru a obține efecte pe termen lung. Exercițiile fizice ajută, de asemenea, la reducerea grăsimii de pe burtă; încercați să parcați mai departe de destinație, luând scările și mergând în timp ce vorbiți la telefon pentru a arde calorii în plus și pentru a vă dezvolta mușchi.

Confort
Corsetul este o modalitate excelentă de a obține un abdomen mai plat, și dacă doriți să aveți o formă de clepsidră mai clasică. Compresia fermă a dezosării din oțel sau a cauciucului aplatizează stomacul și îl face să pară mai subțire imediat. Aplatizarea continuă în timp ce porți corsetul, iar silueta ta va reveni la forma normală atunci când îl îndepărtezi. Corsetele au fost purtate de sute de ani și, deși s-au schimbat ușor în timp, eficacitatea lor nu sa schimbat.

Corsetul cu mărimea potrivită pentru tine va oferi o potrivire confortabilă și există multe dimensiuni din care să alegi. Corsetele overbust pot fi purtate pentru a reduce dimensiunea taliei, a-ți slăbi stomacul și a-ți ridica bustul. Corsetele concepute pentru a fi purtate ca topuri sunt de asemenea disponibile și oferă aceleași efecte de slăbire a stomacului ca și corsetele overbust. Ar trebui să vă măsurați înainte de a cumpăra un corset. Acest lucru este important mai ales dacă intenționați să-l porți ca o cămașă. Pentru a face acest lucru, utilizați o bandă moale de croitor pentru a măsura în jurul celei mai mari părți a bustului (zona în care banda sutienului se înfășoară în mod normal în jurul bustului). Această măsurătoare ar trebui să fie confortabilă, dar nu strânsă. Apoi, trageți mâna în spatele vostru și trageți ușor de fiecare spațiu de șireturi, cunoscut sub numele de urechi de iepuraș, pentru a trage orice slăbiciune. Verificați dacă arcul pentru coaste poate fi văzut clar în oglindă și că marginile din spate ale corsetului sunt paralele sau mai mult sau mai puțin paralele.

S-ar putea să fii tentat să cumperi un corset prea mic, în efortul de a reduce instantaneu dimensiunea burticii. Cu toate acestea, acest lucru poate avea ramificații grave asupra sănătății. Corsetele prea strânse vă pot tăia coaste, pot provoca dificultăți de respirație și pot irita probleme digestive, cum ar fi sindromul colonului iritabil. Presiunea poate provoca, de asemenea, vânătăi și durere, care nu sunt bune pentru tine sau starea ta de spirit.

Dacă sunteți în căutarea unui corset care să vă ajute să slăbiți, luați în considerare corsetul Bellefit Abdominal Cincher. Acest antrenor pentru talie este un corset de înaltă calitate, durabil, realizat din țesătură de compresie de calitate medicală și oase de oțel, care poate fi purtat zilnic pentru a subțire burta și pentru a sculpta silueta pentru o formă mai clepsidră. Vine într-o varietate de culori, de la roz aprins la negru. Corsetul are șiret în spate și trei închideri pe rândul din față.